top of page

09 - Näin uralla edetään vauhdilla palamatta loppuun ft. Katariina Karttunen

Jakso 9 - Näin uralla edetään vauhdilla palamatta loppuun ft. Katariina Karttunen


Kuuntele koko jakso Youtubessa tai Spotifyssa.


Se on kaikkien meidän huulilla: Miten uralla voi edetä vauhdilla polttamatta itseään loppuun? 🤔


Yksi vastaus löytyy Katariina Karttusen tarinasta, nuoresta myynnin ja markkinoinnin ammattilaisesta, joka teki urapolustaan omansa keskittymällä jo opiskeluaikoina juuri kaikista kiinnostavimman roolin tunnistamiseen, oman osaamisensa vahvistamiseen ja haaveidensa sanoittamiseen.


Tämä legendaarisen Hartwall Jaffan Brand Manager aloitti uransa myynnin parissa, ja markkinoinnista kiinnostuttuaan rakensi tietoisesti itselleen mahdollisuuden hakeutua toiverooliinsa isojen, tunnettujen, klassisten suomalaisten brändien markkinoinnin pariin.

Ja mikä parasta: ystäväpiirissä hänet tunnetaan kauniista arkiaamupaloista, ystävien kanssa vietetyistä illoista ja aina energisestä olemuksesta, ei suinkaan venyvistä työpäivistä ja perutuista menoista.


Miten tällainen paketti pysyy kasassa maailmassa, joka tuntuu vaativan meiltä aina vaan enemmän?


Podcastissa Kata vastaa mm. näihin kysymyksiin:


⭐️ Miten oman unelma-arjen ja kiinnostavan työroolin tavoittelua kannattaa lähestyä fiksusti?


⭐️ Mikä on omien tavoitteiden merkitys työelämässä menestymiseen? Entä miten varmistat, että juuri oikea työ tulee tehtyä työviikon aikana, jotta nämä tavoitteet toteutuvat?

⭐️ Miten omasta työtilanteesta ja työn priorisoinnista kannattaa jutella esihenkilönsä kanssa?

⭐️ Ja lopulta: työelämässä nousee joskus pintaan myös vähän outoja tunteita, kuten syyllisyyttä, huonoa omaatuntoa tai epävarmuutta, varsinkin jos päättää suhtautua työhönsä vähän eri tavoin kuin muut. Mitä nämä tunteet kertovat ja mitä niille voi tehdä?


Jos jakson teemat resonoivat, löydät Katan myös LinkedInistä.***


Valmis löytämään keinot oman urasi edistämiseen kestävämpien työtapojen kautta? Klikkaa itsesi tänne ja astu kevyempään työelämääsi!

bottom of page