top of page

10 - Mistä onnellinen työelämä rakentuu, ft. Saana Rossi

Jakso 10 - Mistä onnellinen työelämä rakentuu, ft. Saana Rossi


Kuuntele koko jakso Youtubessa tai Spotifyssa.


Meillä tavoitteellisilla, työstä innostuvilla asiantuntijoilla tuntuu olevan yksi yhteinen haaste: työ imaisee meidät joskus vähän turhankin tiukasti mukaansa. Silloin työpäivät venyy, elämä väsyttää, ja mikä pahinta - saatamme hukata yhteyden siihen kuka oikeasti olemme, ja mihin aikamme haluamme käyttää.

Kirjailija, puhuja, advisor, hallitusten jäsen, ex-HR johtaja ja työelämävaikuttaja Saana Rossi jätti kiireen täyttämät viikot taakseen toteuttaakseen lapsuuden haaveensa: kirjoittaakseen kirjan. Ja sitten toisen.

Vuonna 2020 julkaistu Rekrytoija kuvaa hyvin myös työarkea, jossa omat rajat ja jaksaminen on koetuksella, koska tahto auttaa, vaikuttaa ja omistautua kiinnostavalle työlle on kova. Ja better yet: kirja tarjoilee myös konkreettisia keinoja siihen, miten työtä kannattaa fiksusti rajata ja muokata, jotta arjesta tulee mieluisampaa ja toimivampaa.


Olen itse todella huono fanittamaan ihmisiä, mutta Saanan ajatuksiin törmättyäni tunnistin heti, että tässä on nainen, jolla on paljon fiksua sanottavaa!


Jaksossa saadaan tästä tietysti vain pintaraapaisu, mutta annettiin keskustelumme rönsyillä vapaasti löytääksemme vastaukset mm. näihin kysymyksiin:

⭐️ Miten omia vahvuuksia, luontaisia ominaisuuksia ja AITOJA kiinnostuksen kohteita voi parhaiten tunnistaa?


⭐️ Meillä on molemmilla Saanan kanssa pidempiä “sapattivapaita” takana. Milloin tällainen työelämäbreikki kannattaa ottaa, ja mitä hyötyä ja riskejä siinä on?

⭐️ Miten omaan vaativaan asiantuntijatyöhön voi löytää kestävämmät työtavat?

⭐️ Miten ja mistä onnellinen työelämä rakentuu?


Isoja juttuja, joita on vaikea tiivistää muutamaan kymmeneen minuuttiin!


Siksi Saana kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan myös LinkedInissä.


***


Onko sun aika löytää kestävämmät työtavat omaan työarkeesi, jotta työ oikeasti tuo iloa ja inspiraatiota, eikä ime susta kaikkea energiaa?

Bookkaa kanssani maksuton 30 min Arkisparri ja etsitään sulle oikeat keinot laittaa työviikot uuteen uskoon!

Comments


bottom of page