top of page

11 - Näin löydät aikaa työelämäsi muuttamiseen ft. Tanja Jeppesen

Updated: Jun 1, 2023

Jakso 11 - Näin löydät aikaa työelämäsi muuttamiseen ft. Tanja Jeppesen


Kuuntele koko jakso Youtubessa tai Spotifyssa.


Tässä jaksossa pureudumme ehkä kaikista useimmin kysyttyyn kysymykseen:


Mistä löytää aikaa työelämän muuttamiseen, kun arki on jo valmiiksi liian kuormittavaa?


Pyysin mukaan Tanja Jeppesenin vastaamaan kysymykseen omasta näkökulmastaan. Eli: miten työelämästä tehdään inspiroivaa silloin, kun sairaanhoitajan työ vie voimat arjesta, korona heittää maailman poikkeustilaan ja on 3 lapsen äiti?


Kolme vuotta sitten alaa “myyntialan henkkamaukka-pöksyiseksi nyhveröksi” (Tanjan omat sanat! 😂) vaihtanut Tanja on kipuillut jaksamisen ja sopivan arjen rakentamisen kanssa - ja löytänyt uuteen arkeensa tasapainon, joka tuntuu hyvältä.


Lisäksi hän on näiden vuosien aikana kasvanut itsevarmaksi B2B-myyjäksi ( = myynnin valovoimaiseksi tähdeksi! 🤩) , joka arvostaa omaa aikaansa ja mielenrauhaansa enemmän kuin koskaan ennen.


Nyt Tanja on omiin vahvuuksiinsa nojaava empaattinen myyjä, joka ei sovi maanantaille mitään työjuttuja, vaan menee mieluummin vaikka metsään.


Jaksossa pureudumme lisäksi myös näihin teemoihin:


👉 Miten työelämän voi rakentaa omien vahvuuksiensa ympärille ja miksi se kannattaa?


👉 Mitkä sisäiset uskomukset ja elämänkokemukset ajavat tekemään liikaa töitä, ja miten niistä voi oppia eroon?


👉 Mikä yhdistää kaikista kovimpia menestyjiä, ja mitä voimme heiltä oppia?Keskustelumme on yksi omista suosikeistani, mm. siksi, että tunnistamme Tanjan kanssa kulkeneemme todella erilaista ja silti käytännössä samaa polkua kohti omille arvoillemme rehellistä elämää, joka aidosti tuntuu hyvältä.


Voisiko siis todeta, että oman sydämen kuuntelu ja aktiivisten, omalta tuntuvien valintojen tekeminen on universaali tie onneen? 😉Jos myyntityö, alanvaihto tai pehmeämpi työelämäasenne kiehtoo, ota Tanja seurantaan myös LinkedInissä!***


Kun olet saanut tarpeeksesi liian kuormittavasta arjesta ja haluat löytää keinot tehdä työviikoistasi kevyempiä JA aikaansaavia, tutustu uuden elämäsi käynnistävään polkuun täällä.


Toivottavasti jutellaan pian! 🥰

bottom of page