top of page

[REFERENSSI] HR: Näin taltutat työn kaaoksen

Updated: Mar 6, 2023

Henkilöstöhallinnolla on monessa yrityksessä valtava vastuukenttä, ja viime vuosina vaatimukset ovat vain lisääntyneet. Täytyy panostaa työhyvinvointiin, kehittää työntekijäkokemusta ja parantaa työnantajakuvaa. Ei ihme, jos HR-työstäsi on muodostunut oikea admin-helvetti.


Pidin 2.3.2023 yhdessä HR-järjestelmiä tarjoavan Sympan kanssa HR-asiantuntijoille maksuttoman webinaarin, jossa jaoin konkreettisiä vinkkejä siihen, kuinka omaan kaoottiseen työpöytään saa järkeä ja miten loputtomilta tuntuvista tehtävälistoista todella pääsee eroon.


Saimme mukaan huikean 713 osallistujan joukon!


Webinaarissa jaoin 5 askelta oman työn hallintaan ja jatkuvasta kiirekaaoksesta irtaantumiseen:


1. Rajattu työaika (työaika on vakio, työmäärä ei)


2. Selkeät raamit työtehtäville ja niiden odotustasolle


3. Työn aito priorisointi


4. Yllättävän työn ennakointi


5. Toimiva työviikon suunnittelu (aika-arviot ja deadlinetYksinkertaisia asioita, jotka yleensä arjen kaaoksessa jää ensimmäisenä tekemättä, kun työpäivän kokemus on, että revitään yhdeksään suuntaan samanaikaisesti, ja apua saa se kuka huutaa kovimpaa 😩 Webinaarissa purin näitä vähän helpommin lähestyttäviin palasiin, jotta kontrolli todella pysyisi juuri kaikilla meillä itsellämme!Mikä oli webinaarissa parasta? Saamani palaute 😍


Jasmin: "Musta taisi tän jälkeen tulla sun fanityttö."


HR-asiantuntija: "Meiltä taisi tulla kunnon poppoo HR:stä kuuntelemaan. Paljon sun webinaarista ollaan puhuttu viimeisen viikon aikana ja siirrelty sisäisiä palavereja sen mukaan 😄 Oli todella wörtti! 😍"


"Kiitos ihan super hyvästä webinaarista😍🙏🏼"


"Kiitokset erinomaisesta puheenvuorosta – olimme tänä aamuna kuulemassa Sympan järjestämää webinaaria ja aihe kolahti osuvasti 😊 Pidimme tavastasi esiintyä ja kävit teemaa mukavan käytännönläheisesti läpi."Haluatko arvioida itse, oliko palaute ansaittua? 😁
Comments


bottom of page