top of page

Valmennuksen peruutusehdot

valmennuskokonaisuudet, Tapahtumat ja muut sisällöt

Valmennusten ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla valmennukseen, ryhmään tai muuhun tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja peruutusehtoja.

 

Valmennuskokonaisuuteen, ryhmävalmennukseen tai tapahtumaan ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta 14 vrk ennen kurssin/ryhmän alkua. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50 % kurssimaksusta. Alle 7 vrk ennen valmennuksen/ryhmän alkua sekä ilman ennakkoilmoitusta poisjääneeltä peritään koko kurssimaksu.

 

Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö.

Yksilötapaamiset 

Sovitut tapaamisajat ovat sitovia: suunnittelen itse oman työni ja työviikkoni yksilötapaamisten ympärille, ja siksi sovituista ajoista on tärkeä pitää kiinni. Valmistelen tapaamisemme 1-2 vrk ennen sovittua aikaamme, ja siksi viime hetken siirrot ja peruutukset työllistävät ekstraa.

Yksittäiset tapaamiskerrat:

 

Tapaamisen siirto onnistuu veloituksessa 3 vrk ennen tapaamista. Tätä myöhemmin tehtävät siirrot katsotaan peruutuksiksi.

Tapaamisen peruutus onnistuu veloituksetta 3 vrk ennen tapaamista. Alle 3 vrk ennen sovittua tapaamistamme perutuista varauksista veloitetaan 50%, alle 1 vrk peruutuksissa 100%.

Unohtuneet ja myöhästyneet peruutukset veloitetaan täysihintaisina.

Tapaamiset osana valmennuskokonaisuutta:

 

Tapaamisen siirto onnistuu veloituksessa 3 vrk ennen tapaamista. Tätä myöhemmin siirrot katsotaan peruutuksiksi ja tapaaminen luetaan käytetyksi.

Peruutukset kirjallisina osoitteeseen emma@emmamieskonen.fi.

bottom of page