top of page

OLETKO SINÄKIN TULEVA KIIREETÖN MENESTYJÄ?

Tilaa Kiireettömän Menestyjän uutiskirje, ja saat konkreettisia työn hallinnan keinoja suoraan mailiisi muutaman kerran kuussa!

Tavoitteeni on, että jokainen sähköposti auttaa sinua ottamaan askeleen kohti kevyempää, tavoitteellisempaa ja tuottavampaa työelämää 🧡

Ensiaskel kevyempiin työviikkoihin? 👇🏽

Tilaa uutiskirje tästä:

miltä kuulostaisi Pysyvästi lyhyemmät työpäivät ja mielekkäämpi työelämä?

Olen entinen strategiakonsultti, joka väsyi omaan suorituskeskeiseen mentaliteettiinsa ja jatkuvaan puurtamiseen, etsi itselleen uuden suunnan ja auttaa nyt asiantuntijoita ja yrityksiä luomaan mielekkäämpää ja tuottavampaa työelämää.

Kroonisena ylisuorittajana ymmärrän hyvin paineet, ajattelumallit ja toimintatavat, jotka ajavat meidät tavoitteelliset asiantuntijat tekemään jatkuvasti liikaa töitä oman hyvinvointimme kustannuksella. Valmentajana autan sinua löytämään työkalut toimia toisin.

Muutoskonsulttina ymmärrän hyvin, miten vaikeaa pysyvään muutokseen on sitoutua, mutta myös, miten uudet, mielekkäät työtavat todella juurrutetaan omannäköiseen arkeen. Autan yritystänne tämän tekemisessä.
 

Ylisuorittaminen ja uupuminen tuntuvat olevan uusi kansantauti. Terveempi työelämä on askel kohti vapautta ja iloa. Ja tämän askeleen ottamisessa haluan sinua auttaa.

Uupumisen ehkäisy ja omasta hyvinvoinnistamme huolehtiminen on meidän jokaisen asia. Omat rajamme asettamalla, työtämme rajaamalla ja työpäiviä lyhentämällä pääsemme kiinni energisempään elämään!
 

Oletko valmis pysyvään muutokseen oman unelmaelämäsi puolesta?

Tervetuloa mukaan muutosmatkalle!

GIS-79.jpg

Pääset seuraamaan työelämän ajatuksiani myös näissä kanavissa:

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page