top of page
Emma Mieskonen.jpg

Moi, oon emma! 👋🏾

Entinen 50+ tunnin työviikkoja painanut strategiakonsultti, joka väsyi suorituskeskeiseen mentaliteettinsa ja etsi keinot vähentää työtä ja menestyä elämässä uupumatta työn alla.

 

Nyt autan kunnianhimoisia asiantuntijoita ottamaan käyttöön fiksut itsensä johtamisen ja työn hallinnan keinot, joilla työviikoista tulee tehokkaita, kevyitä ja energisiä.


Ikuisena ylisuorittajana ymmärrän hyvin paineet, ajattelumallit ja toimintatavat, jotka ajavat meidät tekemään jatkuvasti liikaa töitä oman hyvinvointimme kustannuksella. Valmentajana autan sua päästämään näistä irti.

Tutustutaanko?

Olen Emma Mieskonen,

Työn hallinnan ja itsensä johtamisen valmentaja.

Autan asiantuntijoita johtamaan itseään fiksusti ja muotoilemaan työviikkonsa kevyiksi ja väljiksi, jotta he saavuttavat korkeat tavoitteensa helpommin ja menestyvät elämässään uupumatta.

Vain muutama vuosi sitten kamppailin itse sisäistä ylisuorittajaani ja työelämän kiirepaineita vastaan työskennellessäni strategiakonsulttina 50+ tunnin työviikkoja.

  • Olin työviikkojen jälkeen täysin puhki

  • Työ pyöri mielessäni vapaallakin

  • Mikään ei tuntunut riittävän, vaan aina olisi pitänyt tehdä enemmän, paremmin ja nopeammin

  • Uralla eteneminen ei helpottanut tilannetta, vaan nosti paineita tehdä vielä lisää

Väsyin omaan suorituskeskeiseen mentaliteettiini ja jatkuvaan puurtamiseen ja päätin etsiä parempia tapoja tehdä töitä ja menestyä elämässä.

Aloin systemaattisesti kokeilemaan ja luomaan tapoja karsia turhaa työtä ja keskittää energiani kaikista vaikuttavimpaan tekemiseen.

Emma Mieskonen

Oma uupumisen ehkäisyohjelmani vei minut kahdessa vuodessa hankkimaan kaksi ylennystä, vaihtamaan alaa, nostamaan ansiotasoani yli 50+ % kolmen palkankorotuksen myötä, lyhentämään työviikkojani nelipäiväiseksi ja lopulta lähtemään yrittäjäksi.

Valmennuksissani autan sinua oppimaan kokonaisvaltaisen itsensä johtamisen systeemin ja löytämään oikean struktuurin ja toimintatavat, joilla saat työviikkosi tuntumaan kevyemmiltä ja tuloksellisemmilta.

Kenties jo muutaman kuukauden päästä voit iloita vapaista illoista, energisestä ja levänneestä olosta, sekä uudesta inspiraatiosta, mikä työn keventämisestä seuraa?

Uskalla aloittaa, ja loppu seuraa kyllä perässä!

AJATUKSIANI MUISSA MEDIOISSA

Tulevaisuudenkestävä Suomi

Jakso 5: Kestävä työelämä - miten ihminen kestää työtä ja työ ihmistä?

Työelämä on syvässä murroksessa. Tarvittavat kompetenssit muuttuvat, ja monista osaajista on ja tulee pulaa. Miten osaamista pitäisi kehittää? Onko enää järkeä opiskella vuosikausia, kun opit vanhenevat nopeasti? Vieraana tulevaisuudenkestävää työelämää rakentamassa työarjen kehittäjä, valmentaja ja tuleva tietokirjailija Emma Mieskonen.

Kuuntele Spotifyssa 👉🏽

Granny Cast

Granny in the snown Hilla, Susanna ja Emma keskustelevat suoraan ja sensuroimatta työelämän kehittämisestä ja yrittäjyydestä (äänitetty keväällä 2022).

Kuuntele nyt 🙌🏽

bottom of page