top of page
Emma Mieskonen.jpg

Moi, oon emma! 👋🏾

Entinen 50+ tunnin työviikkoja painanut strategiakonsultti, joka väsyi suorituskeskeiseen mentaliteettinsa ja etsi keinot vähentää työtä ja menestyä elämässä uupumatta työn alla.

 

Nyt autan kunnianhimoisia asiantuntijoita ottamaan käyttöön fiksut itsensä johtamisen ja työn hallinnan keinot, joilla työviikoista tulee kevyitä, energisiä ja aikaansaavia.


Ikuisena ylisuorittajana ymmärrän hyvin paineet, ajattelumallit ja toimintatavat, jotka ajavat meidät tekemään jatkuvasti liikaa töitä oman hyvinvointimme kustannuksella. Valmentajana autan sua päästämään näistä irti.

Tutustutaanko?

Olen Emma Mieskonen,

Kestävän työelämän valmentaja.

Autan tavoitteellisia asiantuntijoita johtamaan itseään fiksusti ja muotoilemaan työviikkonsa kevyiksi ja väljiksi. Silloin saavutat korkeat tavoitteesi helpommin ja menestyt elämässäsi ilman pelko uupumisesta.

Vain muutama vuosi sitten kamppailin itse sisäistä ylisuorittajaani ja työelämän kiirepaineita vastaan työskennellessäni strategiakonsulttina 50+ tunnin työviikkoja.

  • Olin työviikkojen jälkeen täysin puhki

  • Työ pyöri mielessäni vapaallakin

  • Mikään ei tuntunut riittävän, vaan aina olisi pitänyt tehdä enemmän, paremmin ja nopeammin

  • Uralla eteneminen ei helpottanut tilannetta, vaan nosti paineita tehdä vielä lisää

Väsyin jatkuvaan suorittamiseen - ja päätin etsiä parempia tapoja tehdä töitä ja menestyä elämässä.

Aloin systemaattisesti kokeilemaan ja luomaan tapoja karsia turhaa työtä ja keskittää energiani kaikista vaikuttavimpaan tekemiseen.

Oma uupumisen ehkäisyohjelmani vei minut kahdessa vuodessa saavuttamaan kaksi ylennystä, vaihtamaan alaa, nostamaan ansiotasoani yli 50+ % kolmen palkankorotuksen myötä, lyhentämään työviikkojani nelipäiväiseksi ja lopulta lähtemään yrittäjäksi.

Emma Mieskonen

Valmennuksissani autan sinut muotoilemaan työpäivistäsi väljät ja tuottavat, jotta työpäivien jälkeen on palkitseva ja onnistunut olo. Silloin sisäinen suorittajasi pysyy tyytyväisenä ja urasi etenee vauhdilla!

Kenties jo muutaman kuukauden päästä voit iloita vapaista illoista, energisestä ja levänneestä olosta, sekä uudesta inspiraatiosta, mikä työn keventämisestä seuraa?

Uskalla aloittaa, ja loppu seuraa kyllä perässä!

Menesty uupumatta podcast

Menesty uupumatta -podcastin parissa opit konkreettiset keinot rakentaa itsellesi väljät ja tuottavat työpäivät sekä tavat menestyä asiantuntijatyössä tai johtajana uupumatta, omia rajojasi kunnioittaen.

 

Tämä on siis sulle, joka haaveilet isosti ja annat työllesi paljon - ja haluat ehtiä ja jaksaa nauttia elämästäsi täysillä myös työpäivien jälkeen 🤩

AJATUKSIANI MUISSA MEDIOISSA

Trendi & Eeva

Emma teki 50 tuntia töitä viikossa, koska luuli sen olevan tie menestykseen – sitten hän oivalsi tärkeän asian
 

Onko sinullakin tuhat rautaa tulessa ja hirveä vimma edetä? Kiireettömyys tuo menestystä, sanoo kestävän työelämän valmentaja Emma Mieskonen. Jenni Kleemola tiivistää Emman ajatukset siitä, miten tekemisen vähentäminen parantaa ajattelua. 
 

Lue juttu netissä 👉🏽

Emma Mieskonen Trendi.JPG

Iltalehti

Emma teki töitä 50–60 tuntia viikossa ja odotti ylennystä – Pettyi ja käänsi kelkan
 

Pauliina Korhonen kirjoittaa siitä, miten aiemmin Emma teki palkkatyössä 50-tuntista työviikkoa ja ylisuoritti. Yrittäjänä hän tekee nelipäiväistä viikkoa ja tähtää miljonääriksi.
 

Lue juttu netissä nyt 👉🏽

Emma Mieskonen Iltalehti menestys.png

Podcast: Tulevaisuudenkestävä Suomi

Jakso 5: Kestävä työelämä - miten ihminen kestää työtä ja työ ihmistä?

Työelämä on syvässä murroksessa. Tarvittavat kompetenssit muuttuvat, ja monista osaajista on ja tulee pulaa. Miten osaamista pitäisi kehittää? Onko enää järkeä opiskella vuosikausia, kun opit vanhenevat nopeasti? Vieraana tulevaisuudenkestävää työelämää rakentamassa työarjen kehittäjä, valmentaja ja tuleva tietokirjailija Emma Mieskonen.

Kuuntele Spotifyssa 👉🏽

Podcast: Granny Cast

Granny in the snown Hilla, Susanna ja Emma keskustelevat suoraan ja sensuroimatta työelämän kehittämisestä ja yrittäjyydestä (äänitetty keväällä 2022).

Kuuntele Spotifyssa 🙌🏽

Vieraskynä: Femmeworks blogi

Sano ei työpaikalla ilman huonoa omaatuntoa, syyllisyyttä tai luopumisen tuskaa

Kieltäytyminen työssä nähdään usein lähtökohtaisesti negatiivisena asiana – ihan turhaan. Tämän jutun luettuasi osaat sanoa ei työpaikalla niin, että sekä sinulle että toiselle osapuolelle jää tilanteesta puhtaasti hyvä fiilis!

Lue Femmeworks blogista 👉🏽

Femmeworks.png
bottom of page