top of page

06 - Miltä näyttää kiireetön asiantuntijatyö?

Jakso 6 - Miltä näyttää kiireetön asiantuntijatyö?


Kuuntele koko jakso Youtubessa tai Spotifyssa.

Tuomas Kurki

Markkinointi- ja media-ala tuo monelle mieleen näyttävät mainokset, globaalit asiakkuudet - ja nopeatempoisen, deadline-orientoituneen työympäristön.

Mitä käy kun tähän yhtälöön tuo mukaan liudan nuoria, kunnianhimoisia, etenemisen nälkäisiä markkinoinnin asiantuntijoita?


Noh, ei meidän keskustelu Tuomaksen kanssa oikeasti näin dramaattinen ollut 😂


Sen sijaan oli todella mielenkiintoista kuulla kokeneen johtajan ja pitkän linjan asiantuntijan näkemyksiä työn kuormittavuudesta ja työmäärän rajaamisesta, kiireestä ja hallinnan tunteen säilyttämisestä työstä.Tuomas Kurki on tehnyt pitkän uran media- ja markkinointialan asiantuntija- ja johtotehtävissä, ja tietää mistä puhuu alan työkulttuuria analysoidessaan.

Pyysin Tuomaksen mukaan Menesty uupumatta podcastiin, koska tiesin, että meillä on samankaltainen ajatusmaailma, mutta täysin eri kokemustausta, ja sain vastauksia moneen superkiinnostavaan kysymykseen. Mm. näihin:


👉🏽 Miten nopeasta temmosta, vaativista asiakkaista ja julkisesti näkyvästä työstä tunnetulla markkinointi- ja media-alalla voi menestyä uupumatta?

👉🏽 Mitä keinoja ja taitoja työntekijän itsensä kannattaa opetella työkuorman hallinnan ja itsensä johtamisen tueksi?

👉🏽 Entä mikä on yrityksen, esihenkilön ja työntekijän itsensä rooli työn ja työn kuormituksen hallinnassa?

👉🏽 Miten omaa työmäärää kannattaa tuoda työyhteisössä esiin?

👉🏽 Mitä todella on asiantuntijuus, ja mikä on ajattelutyön rooli sen rakentamisessa?Todettiin keskustelun lomassa mm. myös miten osaavat johtajat ovat tässä ajassa kultaakin arvokkaampia, miten työtahti ja menestymisen paine muuttuu iän ja kokemuksen myötä ja miten tahto tehdä asioita hyvin ja auttaa muita menestymään kantaa arjessa pitkälle.

Todella iso suositus omaksua osa näistä ajatuksista omaankin arkeen, kiitos Tuomas!***


Kaivataanko teille uusia keinoja oman työn hallintaan ja kuormituksen vähentämiseen yhdessä tiiminä?


Tsekkaa yrityksille suunnatut palveluni, ja varmistetaan yhdessä, että käytätte aikanne ja energianne työssä juuri oikeisiin asioihin!

コメント


bottom of page